A renunţat la politică şi din această săptămână va modera o emisiune TV

Este jurist, a fost preşedinte de partid, a fost directorul instituţiei publice cu cel mai mare număr de angajaţi, a făcut politică timp de 14 ani, iar din această săptămână face o schimbare radicală.

 

Liviu Rădăşanu, fost preşedinte al filialei locale a PLD, fost director al Direcţie Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, a renunţat la cariera politică şi din această săptămână va modera o emisiune la postul local de televiziune Rapsodia TV.

Punct şi de la capăt! După 14 ani de politică am decis să pun capăt acestei cariere. Chiar cred că în politica actuală nu mai este locul meu. Îmi închei legătura cu politica şi vă anunţ că voi modera emisiunea Chestiuni de lămurit”, la Rapsodia TV. Vă promit că nu mă voi schimba. Îmi voi menţine echilibrul, calmul şi voi chestiona politicienii despre faptele lor, precum şi despre efectele deciziilor acestora asupra locuitorilor judeţului nostru. Aşadar, vă aştept în fiecare joi începând cu ora 18 la Rapsodia TV”, a anunţat Liviu Rădăşanu pe contul său de Facebook.