VESTE BUNĂ pentru toţi cei care au picat BAC-ul!

Tinerii care au terminat o formă de învăţământ şi nu au un loc de muncă pot obţine, pentru şase luni, o indemnizaţie de şomaj de 250 de lei, aceasta putând fi acordată şi absolvenţilor de liceu care nu au promovat examenul de bacalaureat.

Înscrierea se face la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani sau la punctele de lucru din localităţile Dorohoi, Săveni, Darabani şi Ştefăneşti ca persoane în căutarea unui loc de muncă, în termen de 60 de zile de la absolvire. Pentru toţi absolvenţii de liceu, termenul de 60 de zile se calculează de la data absolvirii liceului, respectiv 31 mai 2014.
Termenul limită de depunere a dosarelor pentru toţi absolvenţii de liceu este de 30 iulie 2014 pentru a beneficia de indemnizaţie de şomaj şi măsurile active de combatere a şomajului pe toată perioada acordării acestei indemnizaţii.
Actele necesare pentru înregistrare sunt următoarele: carte de identitate – original şi copie, certificatul de naştere – original şi copie, actul de absolvire a formei de învăţămant – original şi copie şi adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea “apt muncă”.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)