Portariuc anunță val de plecări din PNL din cauza lui Țurcanu și a PDL

Câțiva liberali, printre care și cu funcții de conducere, vor să colaboreze cu PSD pe plan local, susțin liderii social-democrați.

„Sunt 4-5 persoane care și-au manifestat intenția de a se alătura PSD. Nu se mai regăsesc în politica promovată în plan local de președintele partidului și mulți dintre ei nu acceptă în aceste zile cum un partid istoric dispare, asimilat de PDL. Aceștia și-au asumat faptul că acest partid istoric, va dispărea încet și sigur. PNL a acceptat ca sediul să fie în Aleea Modrogan, simbolul băsismului. Pe plan local același lucru, PNL se mută în sediul PDL, conducerea va fi preluată de oamenii lui Băsescu, mult mai versați în acest tip de politică a ultimilor ani”, a declarat Ovidiu Portariuc, președintele executiv al PSD Botoșani. Acesta a precizat că nu va dezvălui, pentru moment, numele liberalilor care vor să colaboreze cu PSD și care nu acceptă fuziunea cu PDL.

Mai mult, Portariuc susține că tot acest proces de fuziune dintre PNL și PDL este doar un „rebranding” al PDL-ului care va activa sub denumirea de PNL. „E vorba de oamenii lui Băsescu care vin cu o siglă nouă, reușind să scape de povara propriei sigle, de care românii nu vor să audă. Se încearcă păcălirea, încă odată, a electoratului. Românii nu se mai lasă înșelați”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)