Ghiorghiță spune adevărul care răsucește cuțitul în rana lui Flutur și îi desființează pe liberali

Adevărul care zdruncină ACL: liberalii sunt cei care l-au dat jos pe Cătălin Flutur de la Primărie în 2012. După ce a negat zvonurile potrivit cărora el ar trece la PSD și care au fost comentate doar de liderul PNL, Florin Țurcanu, fostul viceprimar PDL, Florin Ghiorghiță, susține că în momentul de față cei care l-au ajutat pe Cătălin Flutur, liderul PDL, în campania din 2012 pentru Primăria Botoșani sunt văzuți rău tocmai de cei care atunci susțineau candidatul PSD care câștiga alegerile.

Ghiorghiță face referire la alegerile locale din 2014 și la situația actuală de pe scena politică botoșăneană prin alianța dintre PNL și PDL sub umbrela Alianței Creștin Liberale.

„Văd că sunt făcut trădător și mai ales de către cei din cauza cărora Cătălin Flutur(n.r.: fostul primar PDL al municipiului Botoșani) a pierdut alegerile din 2012. Noi cei care am fost alături de Cătălin suntem acum oile negre, iar lecțiile le dau cei din cauza cărora s-au pierdut alegerile din 2012 pentru că în USL au fost cei din PNL și cei din PSD. La ei dacă nu stai slugă în fața lor ești trădător”, a declarat Florin Ghiorghiță.

Cu o zi înainte, Florin Țurcanu, liderul PNL Botoșani și copreședinte al Alianței Creștin Liberale, alături de democrat-liberalul Cătălin Flutur.

„Am şi eu aceste informaţii. PSD-ul acum demonstrează cine sunt ei. Eu am informaţii că documentul este deja semnat. Portariuc a aruncat tot timpul cu noroi în domnul Ghiorghiţă şi acum are nevoie de domnul Ghiorghiţă. Eu îi doresc succes domnului Ghiorghiţă. PSD a demonstrat încă o dată jocul dublu şi minciuna”, a mai precizat Ţurcanu.

În 2012, PNL îl susținea pe pesedistul Ovidiu Portariuc pentru postul de primar al municipiului Botoșani, în detrimentul lui Cătălin Flutur, liderul PDL, care deținea postul de două legislaturi. În 2014, PNL se declară dușmanul lui Portariuc și aliatul lui Flutur și al PDL. 

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)