Se rupe PSD? Portariuc anunță posibilitatea apariției unui noi partid de stânga

Primarul Ovidiu Portariuc, președintele executiv al PSD Botoșani, este primul lider social-democrat care vorbește despre o posibilă scindare a acestui partid care domină scena politică a doctrinelor de stânga. Printr-o postare pe Facebook, Portariuc face anunțul șocant pentru PSD.

În primul rând, Portariuc susține că „Victoria lui Klaus Johhanis schimba fundamental modul in care se va face politica in Romania de acum incolo. Cine nu intelege asta va parasi scena politica mai devreme sau mai tarziu.Cred ca cei din Dreapta se bucura prematur si vor avea mari surprize in curand-vezi mesajul comun pe justitie sustinut de Ponta si Johannis vizand Legea amnisitiei”.

Președintele executiv al PSD face o declarație șoc și anunță că este posibil să apară un nou partid de stânga dacă actualul mamut social-democrat nu se reformează.
„In ceea ce priveste Stanga e nevoie de o analiza serioasa in urma acestor alegeri.E nevoie urgenta de modernizare,de reforma,de curatenie,de intinerire!E nevoie de mai mult dialog,de apropiere de oameni,de mai multa decenta si mai putina aroganta.Daca PSD-ul nu se reinventeaza acum va fi foarte greu sa creasca in viitor.Cred in Victor Ponta si in capacitatea acestuia de a face aceste schimbari.Daca acest lucru nu se va intampla, putem lua in calcul posibilitatea aparitiei unui nou partid de stanga, modern, in perioada urmatoare!”, a completat Portariuc.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)