Singurul liberal botoșănean alături de Iohannis: „Avem datoria de a munci mai mult”

PNL doarme la Botoșani tocmai în ziua în care primul liberal din istorie devine președinte al României. Klaus Iohannis a preluat mandatul de președinte al României astăzi, la București. La Botoșani liderii PNL nu au marcat în niciun fel acest moment istoric pentru țară și pentru partidul pe care îl conduc pe plan local.

Singurul reprezentant al PNL care a avut o ieșire publică pentru a marca momentul și pentru a da un semnal în comunitatea locală a fost Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni.
Dacă Iohannis a devenit președinte cu sprijinul masiv al românilor utilizatori de Facebook, Rotundu a ținut să salute învestirea acestuia în funcția de președinte al României tot pe rețeaua de socializare.

„Vă rog să-mi permiteți să transmit, în numele comunei Dîngeni, domnului Președinte al României Klaus Iohannis mult succes, dechiderea și susținerea totală pentru ca împreună să reușim revigorarea și consolidarea unei clase politice mult mai responsabile bazată pe muncă, demnitate profesională. Personal, adresez mesajul că fiecare dintre noi să facem efortul de a înțelege mesajul noului Președinte de țară în sensul că avem datoria de a munci mai mult, mai calitativ și fără demagogie! Salut și susțin fără rezerve mesajul noului Președinte de a avea ca prioritate politici în învățământ și sănătate, proiecte eficiente bazate pe obiective și termene de implementare. De noi toți depinde viitorul! Dacă profesorul e bun, atunci și elevii ar trebui să învețe! Succes Români! Trăiască România!”, a postat primarul Cătălin Rotundu pe Facebook.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)