S-a stabilit! El este cel care preia conducerea vechiului PNL Botoşani

S-a încheiat suspansul în vechiul PNL! De săptămâna viitoare liberalii au un nou preşedinte interimar. Potrivit unor surse din PNL, senatorul Viorel Grigoraş este cel care va prelua preşedinţia interimară a vechiului PNL.

„Joia următoare, domnul senator Grigoraş va deveni noul preşedinte interimar al vechiului PNL şi se pune capăt astfel tuturor tensiunilor din partid. Conducerea centrală a partidului l-a desemnat pe domnul Grigoraş să fie co-preşedinte al noului PNL”, a declarat o sursă liberală.

După demisia lui Florin Țurcanu din funcția de președinte al vechiului PNL, conducerea interimară a fost preluată de Marian Petrache, șeful PNL Ilfov, după ce la nivel local partidul s-a împărțit în două tabere, pro-Mihai Țurcanu și pro-Gheorghe Sorescu. Conducerea centrală a partidului a hotărât ca niciunul dintre cei doi să nu conducă filiala locală și a rămas să stabilească între senatorul Viorel Grigoraș și deputatul Costel Șoptică. 

Senatorul Grigoraș a fost ales ca președinte interimar pentru că a fost văzut ca fiind cel care poate uni cele două tabere din partid. 

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean