Comunicat PNL: Domnule Dolineaschi, l-ați votat sau nu pe Liviu Dragnea?

În cursul zilei de ieri, 22 iunie 2015, s-au desfășurat alegeri în PSD, la nivel național. După demisia inculpatului Victor Ponta, pentru locul rămas vacant s-a declașat o competiție acerbă. Liviu Dragnea a câștigat detașat în fața Rovanei Plumb, cu un scor zdrobitor, 65 la 18.

Având în vedere că transpareța actului politic este obligatorie într-o societate modernă și europeană, solicităm public conducerii PSD Botoșani un punct de vedere asumat în ceea ce privește opțiunea organizației condusă de Andrei Dolineaschi.
În cazul în care organizația județeană a PSD a optat clar pentru soluția unui președinte interimar condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, cerem cu maximă fermitate comunicarea în spațiul public a argumentelor pentru care cetățenii județului nostru, simpatizanți PSD, au primit degradanta calitate de susținători ai unui condamnat la închisoare cu suspendare.

Acest scurt comunicat de presă nu dorește decât să poziționeze, fără echivoc, PSD Botoșani, în percepția publică a județului nostru.
Important este ca oamenii să înțeleagă cine suntem, ce vrem, cu cine votăm și care sunt principiile care stau la baza identității noastre sociale și politice.
Dacă nu vom face un minim efort de a transparentiza actul politic în integralitatea lui, nivelul de reprezentativitate a omului politic, indiferent care este numele lui și care este afiliția lui doctrinară, va fi definitv compromisă.
Deci, domnule Andrei Dolineaschi, l-ați votat sau nu pe Liviu Dragnea?
Biroul de presă al PNL Botoșani

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani