Flutur desfiinţează acuzaţiile DNA: „Primăria a câștigat bani prin acel contract”

Liderul PNL Botoşani, Cătălin Flutur, fost primar al municipiului Botoşani, a declarat că dosarul „Belvedere”, instrumentat de DNA, şi are calitatea de suspect Primăria nu a pierdut niciun leu, ci bugetul municipalităţii a avut de câştigat.

„Este o etapă pentru care am fost chemat într-un contract de concesiune la Belvedere. Este o calitate de suspect la fel ca toată comisia care este acolo, au fost șapte oameni care au semnat un contract de concesiune care până la urma urmei a adus un venit Primăriei Botoșani, nu s-a luat nimic de la Primărie, s-au adus bani. Sunt niște acte pe care le-au solicitat și pe care va trebui să le aducem. Nu există un prejudiciu ci, din contră, Primăria Botoșani a câștigat niște bani prin acel contract de concesiune care a fost făcut conform regulamentului regimului concesiunilor”, a declarat Cătălin Flutur.

Acesta a precizat că interesele cetăţenilor din zonă şi ale Liceului de Artă nu au fost afectate prin concesiunea terenului către Belvedere deoarece terenul nu era al unităţii de învăţământ, ci al municipalităţii, iar locuitorii din zonă au o altă cale de acces spre Bulevardul Mihai Eminescu, iar calea de acces a fost refăcută la solicitarea cetăţenilor din zonă.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani