Primar al PNL către liderii partidului: „Trebuie să mai muncim pentru a demonstra”

Unul dintre cei mai buni primari ai PNL din judeţul Botoşani face apel către liderii judeţeni ai partidului pentru coerenţă şi o imagine pozitivă.

Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, susţine că PNL mai are de muncit în judeţul Botoşani pentru a arăta care este diferenţa între un partid liberal şi unul socialist şi că nu este timp pentru ca liderii să-şi arate unul altuia care este mai bun.

„Consider că a venit momentul ca şi noi, primarii, care facem parte din Partidul National Liberal să solicităm conducerii judeţene şi în special parlamentarilor acestei formaţiuni politice să înţeleagă că avem nevoie de coerenţă, respect, imagine pozitivă. Se pare că nu am reuşit să înţelegem mare lucru din ceea ce doreşte electoratul şi se continuă încă lupta pentru a ne demonstra unul altuia care e mai puternic, deşi, singurul mod democratic prin care se stabileşte o decizie sau se ia o hotărâre ar trebui să fie votul. Trebuie să mai muncim pentru a demonstra care este diferenţa dintre un partid social şi unul liberal şi acest lucru trebuie şi manifestat în aşa fel încât să fie perceput corect prin prezentarea unui plan realist, fapte concrete pe termen scurt şi prin puterea de a comunica permanent exemplul pozitiv”, a declarat Cătălin Rotundu.

Catalin Rotundu, primar Dingeni
Primarul PNL al comunei Dîngeni îi cheamă pe liderii şi parlamentarii partidului să prezinte judeţului proiectele lor pentru judeţul Botoşani.  

„Personal, invit copreşedinţii şi parlamentarii PNL să convoace o şedinţă de birou permanent sau o conferinţă de presă prin care să transmitem poziţia corectă a unor politicieni maturi şi responsabili (atâţi cât pot fi) cu privire la viziunea şi liderii pe care îi propunem la conducerea judeţului pentru următorii patru ani. Înţeleg ca presa să aibă rolul ei, dar nu e firesc să interpreteze şi o eventuală opinie a membrilor de partid încă neexprimată. Nu doresc să fiu interpretat şi perceput ca încă un rebel PNL, dornic de a provoca disensiune pentru a obţine diferite interese de grup sau personale, ci doresc seriozitate, profesionalism şi maturitate politică”, a concluzionat Cătălin Rotundu.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani