A pierdut alegerile, iar acum familia îi cere să iasă din politică

Vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean, liberalul Gheorghe Sorescu va preda locul la şefia judeţului, după 21 iunie, lui Costică Macaleţi, de la PSD. Sorescu spune că are regretul că PNL nu a câştigat alegerile, deşi ar fi putut. Acesta va reveni la conducerea Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, Filiala Botoşani.

„Este voința electoratului din Botoșani. Nu am ce să îmi reproșez. La nivelul Botoșaniului rezultatul este unul peste media partidului, plecând de la zonă, noi suntem în Moldova cu un rezultat care ne mulțumește. Cred că puteam câștiga, am înțeles că cel puțin la Consiliul Județean sunt voturi anulate, undeva la 10%. Aseară familia mi-a cerut să mă retrag total din politică, dar eu sunt pe lista de consilieri la Consiliul Județean, mi-am asumat tot ceea ce am făcut și mi se pare corect cel puțin o perioadă să fiu prezent în Consiliu ca să mă asigur că se vor duce mai departe proiectele gândite pentru Botoșani”, a declarat Gheorghe Sorescu.

Acesta susţine că inclusiv certurile din PNL privind candidatura la preşedinţia CJ, când el a avut o dispută cu deputatul Costel Şoptică, co-preşedintele PNL, au dus la pierderea alegerilor în judeţ.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani