Senatorul Federovici: „PSD propune impozit zero pentru salariile și pensiile sub 2000 lei”

senator Doina Federovici, presedinte PSD

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici a declarat luni că programul de guvernare propus de PSD cuprinde măsuri economice importante prin care vor crește veniturile românilor, va scădea rata șomajului și se vor reduce decalajele de dezvoltare între mediul rural și cel urban.

„PSD propune în programul de guvernare impozit zero pentru salariile și pensiile sub 2000 lei. De asemenea, medicii și IT-iștii nu vor mai plăti taxe pe venit indiferent de valoarea acestuia, iar impozitul pe venitul agricol va fi eliminat din 2018. În proiectul nostru pentru următorii patru ani dorim să cuprindem toate categoriile sociale și profesionale din România. Scopul nostru este să generăm creștere economică și un nivel de trai decent pentru toți românii. Acest lucru îl putem face numai dacă promovăm o politică de dezvoltare și investiții care să funcționeze permanent indiferent de cine este la putere”, a declarat Doina Federovici.

Senatorul social-democrat a mai subliniat că PSD Botoșani va face o campanie curată pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie prin care va promova obiectivele din programul de guvernare prin consultări cu cetățenii în fiecare localitate din județ.

„Românii merită mai mult. România merită mai mult. Botoșani merită mai mult. Dacă vrem ca toți românii să aibă un trai decent, salarii mai mari, pensii cinstite, servicii medicale și educaționale de calitate, să ne respectăm profesorii trebuie să nu ne mai izgonim din țară oamenii care muncesc și practică o meserie. Numai atunci vom fi o țară normală. Vreau să le transmit botoșănenilor noștri că Guvernul PSD va susține tinerii care doresc să învețe o meserie și să se dezvolte aici în România”, a subliniat președintele PSD Botoșani.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani