Portariuc, strivit a doua oară! PSD şi-a menţinut aceiaşi candidaţi la Parlamentare

Unii nu ştiu să se retragă şi preferă să iasă pe uşa din spate. PSD a revotat lista cu candidaţii la alegerile parlamentare din decembrie, după ce fostul preşedinte Ovidiu Portariuc a anunţat că pleacă din partid pe motiv că nu a prins locurile eligibile.

După votul de vineri seară, membrii PSD au menţinut aceeaşi componenţă a listelor pe locurile eligibile, Ovidiu Portariuc fiind strivit a doua oară de votul conducerii organizaţiei judeţene a PSD. Este umilitor pentru Portariuc, cel care a condus până în vara acestui an PSD, să se arate alegătorilor pentru a doua oară în câteva zile că nu mai are susţinerea partidului în care a fost preşedinte, dar nu a fost lider.

„Lista candidaţilor PSD Botoşani pentru alegerile parlamentare rămâne neschimbată. Acest lucru demonstrează că primul vot a fost CORECT. Felicitări tuturor!”, a declarat senatorul Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani. 

În urma reluării votului, Comitetul Executiv Județean al P.S.D. Botoşani, a validat prin vot secret candidaturile pentru alegerile parlamentare în următoarea ordine a voturilor:
SENAT
Federovici Doina Elena – 136 voturi
Trufin Lucian – 99 voturi
Tănase Petru Albert – 24 voturi
Olaru Cătălin Cristian – 22 voturi
Nistor Constantin Cristian – 16 voturi
CAMERA DEPUTAȚILOR
Ciofu Tamara Dorina – 116 voturi
Huncă Mihaela – 85 voturi
Budăi Marius Constantin – 76 voturi
Rotaru Răzvan – Ilie – 64 voturi
Lupașcu Costel – 52 voturi
Portariuc Ovidiu – 44 voturi
Anton Cristina – 25 voturi
Dănilă Ioan Sorin – 23 voturi

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani