BOMBĂ! Adevărul despre candidaţii PNL: Călcaţi lumea în picioare fără scrupule

Candidaţii PNL Botoşani la alegerile parlamentare sunt DESFIINŢAŢI de un liberal cu nume istoric pentru partid.

Şoptică, Achiţei, Roman, Gireadă, acestea sunt numele cu care defilează PNL Botoşani la alegerile parlamentare. Trei dintre ei, Şoptică, Roman şi Gireadă, sunt parlamentari în funcţie, iar Achiţei a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani.
Sînziana Secrieru, fosta şefă a femeilor liberale, a reacţionat extrem de dur la lista pentru parlamentare validată de conducerea centrală a PNL şi în care locul eligibil ocupat de Mirela Saucă a fost luat de deputatul Verginel Gireadă.

„Ce dracu aţi făcut voi pentru judeţul nostru? ABSOLUT NIMIC!”, este revolta Sînzianei Secrieru.

Vă reamintim că Secrieru a demisionat din funcţia de preşedinte al OFL după ce la alegerile locale femeile şi tinerii din partid nu au avut nicio şansă în faţa „cooperativei” din PNL.

Vă prezentăm integral postarea Sînzianei Secrieru:

Mda…. si avem si liste! Si ce mai liste!!! Pot afirma ca am asteptat aceasta zi,sa vad si eu schimbarea produsa in Partidul National Liberal! Ghiciti ce? S-a schimbat…in rau!
Stiu ca am fost judecata pentru demisia mea si au fost diverse afirmatii cum ca am creat o imagine negativa partidului!Pe bune?Ce se intampla acum…ne umileste,chiar ne striveste!Am demisionat din functia de co-presedinte datorita unor principii in care cred cu tarie!Am crezut in sansa unor femei capabile de a se afirma,fara interese ascunse!Nu ati dat sansa femeilor,pentru ca va credeti mai buni!In regula…acceptam si varianta aceasta!Dar ce dracu’ ati facut voi pentru judetul nostru in aceste mandate?Va raspund eu: ABSOLUT NIMIC!Calcati lumea in picioare,fara scrupule,doar pentru a avea statutul de parlamentar!Si mai vreti un mandat!Ce faceti pentru asta?Drumuri la Bucuresti,promisiuni,oferte,doar sa se schimbe lista asa cum vreti voi!Si ati reusit!Sper doar ca reusita voastra sa nu aduca partidului un procent de 10%!Daca oamenii nu va vor…mergeti acasa si faceti ce stiti voi!Aaaa….am uitat!Voi nu stiti sa faceti nimic!Si ati dovedit asta!
Voi ati auzit ce vor romanii?Schimbarea clasei politice cu oameni competenti!Chiar puteti ignora in asemenea hal cerintele lor???Pentru ei mergeti in Parlament,ei v-au dat o sansa!I-ati dezamagit!Gata!Acasa cu voi!
Iertati lipsa pronumelui de politete,dar si pe asta trebuie sa il castigati!
Ne vedem in decembrie…cand veti esua lamentabil!

SURSA: Contul de Facebook al Sînzianei Secrieru

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani