Primii candidaţi la parlamentare: Marian Jurgiu, Robert Cazacu, Marius Cristescu

Partidul Romania UnitaUn jurist, Marian Jurgiu, o vedetă de pe Facebook, Robert Cazacu, un fost candidat la Primărie, Marius Cristescu, sunt primii candidaţi înscrişi în judeţul Botoşani la alegerile Parlamentare din 11 decembrie.

Partidul România Unită Filiala Botoşani este primul partid care a depus listele de candidaţi, iar surprizele nu au fost puţine.

Marian Jurgiu, cel care a promovat Partidul Botoşănenilor, iar anterior a fost la PER, este acum candidat PRU. „Am trecut de câteva săptămâni la PRU”, a declarat Marian Jurgiu.

O altă candidatură surpriză este candidatura lui Robert Cazacu, referent la Registrul Comerţului. Acesta este o vedetă a reţelei de socializare Facebook, având un număr mare de prieteni pe această reţea.

De asemenea, şi candidatura lui Marius Cristescu la PRU poate fi considerată o surpriză, acesta a fost în 2012 candidat PPDD la Primăria Botoşani, apoi candidat PPDD la Camera Deputaţilor, iar în 2016 a fost candidat independent la funcţia de primar al municipiului Botoşani.

La Camera Deputaţilor, PRU merge la Botoşani pe mâna lui Sorin Teja, actual parlamentar, şi Mircea Calistru, fost consilier judeţean.

Candidaţii PRU la Senat:

Ionel Marian Jurgiu
Robert Cezar Cazacu
Ioan Simion, bucătar
Emanuela Angela Anita
Răzvan Căuneac

Candidaţii PRU la Camera Deputaţilor
Sorin Teja
Mircea Calistru
Marius Cristescu
Mihaela Luca
Daniel Alecu
Florin Moisuc
Ioan Cojocariu
Nicolae Bâldea

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani