Apelul unui lider de partid: Fiecare botoșănean să îndrăznească să creadă în acest județ!

Doina Federovici, presedinte PSD Botosani

PSD Botoșani anunță că miercuri, la ora 15.30, va depune la Biroul Electoral Județean lista cu persoanele care vor candida pe 11 decembrie din partea Organizației Județene pentru Camera Deputaților și Senatul României.

În urma evaluărilor din Comitetul Executiv Național de astăzi, candidații PSD Botoșani propuși la nivel local au fost validați. Astfel, a fost respectat votul membrilor social-democrați din cadrul CEX județean.

PSD Botoșani va promova în campania electorală programul local și național de Guvernare.

„În acest moment, cel mai mult contează pentru județul Botoșani programul local de guvernare. Cred că acest lucru îi interesează pe botoșăneni și nu certurile dintre oamenii politici sau ce funcții va ocupa o anumită persoană. Eu zic că e mult mai important să vorbim despre ce vrem să facem noi, PSD, pentru alegători, cum vrem noi să repornim economia, așa cum am mai făcut-o și în 2012, ce vrem noi să facem aici în județ”, a declarat președintele PSD Botoșani Doina Federovici.

PSD Botoșani a trimis deja la București o listă foarte amănunțită cu proiectele importante pentru județ și multe alte proiecte până la nivel de localitate pentru că dorește să știe fiecare locuitor al județului ce se va face în comuna și orașul său. Astfel alegătorul de la Botoșani trebuie să știe exact ce va primi la Botoșani de la Guvernul PSD, nu doar să fie informat despre proiectele mari de la nivel național.

„Fiecare botoșănean să îndrăznească să creadă în acest județ. Vom continua să facem Guvernare pentru Botoșani. În PSD sunt mulți oameni competenți care pot conduce o țară și un județ. Am arătat acest lucru de câte ori am fost la Guvernare. În momentul acesta PSD este partidul cu cea mai bună experiență de a conduce țara”, a subliniat senatorul social-democrat.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani