VIDEO Mincă şi Clipa au condus echipa ALDE la depunerea candidaturilor la parlamentare

Liliana Mincă şi cântăreaţa Margareta Clipa conduc cele două liste ale ALDE Botoşani în alegerile parlamentare pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

Echipa ALDE Botoşani a depus listele de candidaturi la Biroul Electoral astăzi dimineaţă.

La Camera Deputaţilor lista este compusă, în ordine, de Liliana Mincă, Ştefan Dâlca(venit din Arad), Georgeta Vătui, Mihai Pavel, Cristian Cîrligeanu, Constantin Ursan, Diana Ţapu şi Ioan Nechifor.
La Senat lista ALDE este deschisă de cunoscuta Margareta Clipa, urmată de Sorin Alexandrescu, Mihai Plămadă, Cătălin Lovin şi Mihai Marius Pricop.

„Cred că vom avea doi deputaţi şi un senator astfel încât ALDE Botoşani şi ceilalţi colegi din celelalte j

udeţe să ducem după 11 decembrie la guvernare partidul. La Guvernare cu PSD. Noi nu putem să facem guvernare cu PDL. Ştiţi ce a făcut PDL când a guvernat”, a declarat deputatul Liliana Mincă.

Aceasta i-a mulţumit lui Alexandru Zarug, fondatorul ALDE la Botoşani, şi a atacat parlamentarii PNL.

„Sper să scoatem de la Botoşani PNL-PDL. Au vegetat în parlament. Au doar titlul de senator sau deputat şi veneau în parlament doar când îşi aduceau aminte şi să-şi ridice sumele. Ei se semnează între ei”, a completat Mincă.

 

ALDE şi Mincă încearcă o lovitură de imagine prin atragerea în politică a cântăreţei Margareta Clipa, aceasta din urmă declarându-se prietena Lilianei Mincă.

„Vreau să îndrăznesc mai mult, vreau să demonstrez că pot mai mult decât a fi pe scenă. Atributul meu a fost cântecul, dar în cântec eu am cântat viaţa oamenilor pe care o cunosc foarte bine, atâta vreme cât am primit această propunere am spus da pentru că oricum am făcut parte din echipă în aceşti 4 ani. Sunt alături de Liliana Mincă pentru că nu am găsit un om mai puternic decât mine. Acum ea m-a depăşit şi mă depăşeşte, motiv pentru care am acceptat să fiu în echipă. Trebuie să fiţi mândri că am venit la Botoşani”, a spus Margareta Clipa.

La depunerea candidaturilor ALDE a fost şi social-democratul Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, care le-a urat succes celor două doamne cap de listă.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani