VIDEO Ionescu şi Popescu vor să facă PMP partid parlamentar şi la Botoşani. Vezi ce au promis!

Dan Ionescu, liderul PMP Botoşani, este cel care deschide lista candidaţilor partidului lui Traian Băsescu la Camera Deputaţilor, iar senatorul Corneliu Popescu, fost PPDD şi PNL, este primul pe lista pentru Senat. PMP Botoşani a depus astăzi dimineaţă listele pentru alegerile parlamentare.

La Camera Deputaţilor, PMP Botoşani are o listă compusă din, în ordine, Dan Ionescu, Tereza Nica, Andreea Pălei, Corneliu Bălăşanu, Vasile Adăscăliţei, Alexandra Moldovanu, Daniela Rebenciuc şi Petru Haucă.

La Senat, PMP merge cu o listă compusă din Corneliu Popescu, Alina Chelaru, Sergiu Zvâncă, Viorel Călinescu şi Liliana Badale.
PMP-iştii se laudă că au adus în politică oameni noi şi că luptă pentru echitate şi echilibru în societate.

„Luptăm pentru a reda demnitatea părinţilor noştri ca pensionari, care în momentul de faţă sunt un pic umiliţi de sistem atât de sănătate, cât şi de pensii, care nu este cel mai în regulă, pentru a ajuta mediul de afaceri cu o legislaţie nu atât de stufoasă, mult mai clară, tot ce înseamnă visele copiilor noştri”, a declarat Dan Ionescu, liderul PMP Botoşani.

Corneliu Popescu, racolat de la PNL în ultimele două săptămâni, a spus că unul din marile puncte forte ale PMP la Botoşani este că a prezentat electoratului o listă cu oameni care nu au probleme cu legea.

„Îi invităm pe toţi locuitorii judeţului Botoşani la vot pentru că numai prin vot pot să facă diferenţa”, a precizat Corneliu Popescu.

 

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani