PNL acuză că Oprişanu şi PSD au sabotat finanţarea Spitalului Judeţean Botoşani

PNL Botosani, conferinta tema Sanatate

Liberalii botoşăneni au susţinut sâmbătă dimineaţă o conferinţă de presă în care au avut foarte multe promisiuni pentru sistemul de sănătate, de la dublări de salarii la investiţii cum nu s-au mai făcut în ultimii 27 de ani.

Medicul Radu Malancea a acuzat PSD că a sabotat finanţarea Spitalului Judeţean Botoşani, iar deputatul Cristian Roman, fost prefect, a şi nominalizat cel care se face vinovat de acest sabotaj, respectiv medicul Gabriel Oprişanu, fost consilier personal al lui Nicolae Bănicioiu când era ministrul Sănătăţii.

„La Spitalul Judeţean când a fost director Viorel Iliuţă s-a zbătut foarte mult şi consilier al ministrului Bănicioiu era un botoşănean şi el poate spune câte piedici a avut la minister, puse de un botoşănean care este al PSD-ului”, a spus Radu Malancea.

„Pot să spun eu numele consilierului? Eu sunt om politic şi pot să spun. Gabriel Oprişanu se numeşte consilierul”, a declarat Cristian Roman.

Liberalii au spus că Viorel Iliuţă a fost demis de la conducerea Spitalului Judeţean de către PSD, uitând că acesta a demisionat când Consiliul Judeţean Botoşani, cel care numeşte managerul Judeţeanului, era condus de PNL, iar după Iliuţă PNL a numit un alt manager care este în funcţie şi acum.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani