Rata pe an 3 milioane. Bucuria de a avea un parc de distracții, neprețuită!

Rata pe an 3 milioane lei. Cost total peste 50 milioane lei. Bucuria de a avea Parcul de distracții Cornișa, neprețuită.
Primarul Ovidiu Portariuc susține că la fiecare întâlnire cu botoșănenii le explică acestora că sunt foarte puține lucrări în municipiu pentru că 30 milioane lei sunt concentrați în construcția Parcului Cornișa, cel care ar trebui să aducă zeci de mii de turiști în Botoșani.

„Pentru reabilitarea unui cartier întreg avem nevoie de 50-60 miliarde, practic această investiție de la Cornișa înseamnă bani care ar fi asigurat lucrări pentru 70-80% din oraș. Este o investiție majoră și atrage resursele municipalității pe 4-5 ani spre acest mega-proiect. Nu uitați că 30 miliarde pe an plătim numai rata la bancă. Nu mai vorbim de costurle de operare”, a declarat primarul Portariuc.

Costul total al Parcului Cornișa depășește 50 milioane lei, iar el va cuprinde un aqua-parck, piscine acoperite, piscină olimpică în aer liber, bază sportivă, patinoar acoperit, râu artificial pentru rafting, parc, centru SPA.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)