Primăriile PSD, linșate de PNL și PDL la împărțirea banilor pentru proiecte

Proiectul de împărțire a banilor pentru investițiile primăriilor a trecut în forma propusă de PNL-PDL și care linșează, practic, primăriile PSD. Marea majoritate a primăriilor PSD au primit 2.000 de lei, inclusiv municipiile Botoșani și Dorohoi, ori nu au primit niciul leu, cum ar fi Vlăsinești sau Vorona, în timp ce primăriile PDL și PNL au primit de la 100.000 lei în sus.

Proiectul a fost votat de 18 dintre consilierii județeni, adică majoritate simplă, în forma propusă de conducerea ACL a Consiliului Județean, în ciuda opoziției din partea PSD.

„Rectificarea bugetului este o lipsă de respect pentru CJ. Dumneavoastră aţi fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean ca să faceţi administraţie. Este o jignire să dai 2000 de lei la o rectificare de buget. Nu vom participa la vot. Ați scăpat ocazia să demontrați că administrați acest județ, nu PNL sau PDL”, a declarat consilierul Gheorghe Vâzdoagă, liderul grupului PSD.

Și consilierul independent Dorin Ciuștea a criticat împărțirea banilor de către PNL-PDL.

„Este evident că este o aberație proiectul de hotărâre. Nu îmi aduc aminteîn istorie să fie așa ceva. Este incredibil să dați o sumă în bătaie de joc. Eu nu iau în considerare acest material”, a declarat Ciuștea.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)