54 de familii din Botoșani profită din plin de campania electorală. Vezi ce vor primi!

Oficialii județului Botoșani au primit, joi, vizita Rovanei Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice. Plumb a venit la Botoșani să anunțe faptul că 54 de familii din județ vor beneficia de ajutoare sociale de urgență, dar și noile măsurile sociale și economice ale Guvernului. Cele 54 de familii din județ vor primi ajutoarele sociale după ședința de Guvern de săptămâna viitoare.

De asemenea, ministrul a ținut să puncteze electoral și cu promisiunea creșterii pensiilor, de anul viitor.

„Vreau să informez toți pensionarii din județul Botoșani că, începând cu 2015, vom majora pensiile cu 5% și în același timp lucrăm la posibilitatea de a mări pensia minimă de la 350 de lei la 400-450 de lei și lucrăm la asta cu Ministerul Finanțelor și sper ca în scurt timp acest lucru va fi definitivat”, a completat ministrul.
La discuţii au participat prefectul Costică Macaleţi şi parlamentarii Doina Federovici, Tamara Ciofu şi Mihai Baltă, dar şi directorii Sebastian Tocariu de la Prestaţii Sociale, Teodor Dimitriu de la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Daniela Lozneanu de la Inspectoratul de Muncă precum şi şefii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, Dan Şlincu, Doina Nacu şi Alexandru Colbu.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)