Un gigant și-a extins serviciile în județul Botoșani

Vodafone Romania isi extinde acoperirea serviciilorde voce si date, in judetul Botosani. De acum, locuitorii din orasul Botosani beneficiaza de acoperire extinsa in reteaua Vodafone, pentru serviciile 4G. In mediul rural, botosanenii beneficiaza de acoperire extinsa pentru serviciile 2G si 3G. Acoperirea interioara include, de acum, cu 37.000 de persoane mai mult, din 108 localitati din judet. Si acoperirea broadband de mare viteza include, de acum, cu 92.600 de persoane mai mult, din 159 de localitati, situate in mediul rural.

Vodafone Romania isi extinde acoperirea in judetul Botosani si ofera unui numar mai mare de locuitori din orasul Botosani acces la servicii optimizate 4G, precum si la viteze ridicate de broadband. De asemenea, pentru locuitorii din zonele rurale, Vodafone extinde acoperirea atat pentru serviciile 2G si 3G, cat si accesul la viteze ridicate de broadband.
Acoperirea interioara include, de acum, 37.000 de persoane in plus, din 108 localitati din judet. De asemenea, si acoperirea broadband de mare viteza include, de acum, 92.600 de persoane in plus, din 159 de localitati, situate in mediul rural.
Locuitorii din orasul Botosani se pot bucura si de noul Supernet™ 4G, o inovatie in utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.
Recent, Vodafone Romania a obtinut certificatul “Best in Test” atat pentru serviciile de date, cat si pentru cele de telefonie, in testul Mobile Benchmark Romania, desfasurat de auditorul independent P3 communications. In urma dezvoltarilor continue ale Supernet™ 4G si a extinderii retelei 4G, utilizatorii Vodafone Romania se bucura acum de cea mai buna experienta de voce si date, in retelele 2G, 3G si 4G. Aceasta este cea de-a cincea certificare furnizata companiei Vodafone Romania de catre P3 communications, in urma masuratorilor performantei retelei.
Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 54 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 443 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 11 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)