Gătește cu chef Furdui: salată cu prosciutto, brânză de capră și icre roșii

Salutare prieteni ! Astăzi m-am gândit să gătim o salată. E un preparat care poate să îl gătească oricine, cu gust interesant și foarte rapid de executat.

Ingrediente pentru două porții:
200 gr salată valeriană
1 morcov
1 avocado
150 gr roșii chery
100 gr brânză de capră
1 lămâie
1 pâine toast
Ulei de măsline
20 gr icre roșii

Mod de preparare:
După ce am curățat morcovul, cu un piler de bucătărie îl transformăm în scalii. La fel procedăm și cu avocado.
Brânză de capră se pune pe o felie de pâine toast, se stropește cu ulei de măsline și se gratinează la cuptor (cine nu dorește să o servească gratinată, să nu o gratineze:. Zeamă de la jumătate de lămâie se amestecă cu 50 ml de ulei de măsline.
Punem în bolul în care am pregătit emulsia din lămâie și ulei, morcovul, avocado, salată și roșiile chery, puțină sare pentru gust.
Montăm în farfurie cum dorim și cum credem noi că arată bine.

Săptămâna viitoare vom găti împreună carne de vită. Să fiți sănătoși!

www.facebook.com/banulbotosanean
www.banulbotosanean.ro