Este cel mai bun loc de relaxare! Are bazin cu apă din salină, baie turcească, saună, masaj

Bazin cu apă din salină, baie turcească, saună, muzică, masaj, jacuzzi, totul într-un SPA în zona Lebăda. Ieşeni, botoşăneni şi chiar suceveni vin la bazinul cu apă din salină, baie turcească, masaj, jacuzzi, solar, saună şi să asculte muzică la ZaZen SPA, în cadrul Popasului Lebăda, la ieşirea in municipiul Botoşani spre Iaşi.

Dacă Ieşenii preferă să vină la SPA-ul de la Lebăda pentru că scutesc sute de kilometri până la salina Cacica, sucevenii vin la Botoşani datorită condiţiilor de care beneficiază la ZaZen SPA, cu multe clase peste cele oferite în locurile cu bazine acoperite din zona salinei din judeţul vecin.

Apa din bazinul acoperit de la Lebăda este filtrată şi încălzită non-stop, fiind menţinută la 35 de grade Celsius. După 20 de minute de relaxare în bazinul cu apă din salină merge o saună sau un hamam, o baie turcească, după care un masaj sau un jacuzzi.

Rezervările pot fi făcute și la numerele de telefon 0751811775, 0752722682 sau la contact@popaslebada.ro. Tariful include accesul nelimitat în intervalul orar 10.00-22.00 în bazin, saună, hamam, jacuzzi, un șezlong, prosop și halat. 

Se oferă reduceri de preț grupurilor și celor care își fac abonament lunar. 

Baile cu apa sarata sunt un remediu bun pentru persoanele care sufera de oboseala sau stres. Specialistii spun ca tratamentul da roade si in cazul reumaticilor, respectiv in cel al varstnicilor si al pacientilor cu probleme musculare ori osoase. Curele la Ocna Sugatag sunt de asemenea indicate pentru bolnavii cu afectiuni ginecologice, neurologice, circulatorii periferice, dar si in cazul persoanelor cu spondiloze, artroze, fracturi, entorse si afectiuni vasculare.
“Apa sarata ii ajuta pe bolnavi sa mobilizeze mai usor articulatiile corpului, datorita faptului ca presiunea hidrostatica a apei este mai mica. Astfel, pacientii cu afectiuni artrozice, spondilozice vor putea sa-si miste mai bine membrele in acea apa sarata, un alt efect este cel al sarii care intra in organism prin intermediul apei calde”, a explicat medicul primar de recuperare medicala-balneofizioterapie Delia Crisan.
Pe lângă faptul că induce o stare de relaxare profundă, sauna are efecte terapeutice dovedite. S-a demonstrat că reduce inflamaţia mucoasei respiratorii, că atenuează durerile de la nivelul articulaţiilor şi că îmbunătăţeşte metabolismul.
Baia de aburi este cunoscuta de foarte multa vreme, fiind o metoda simpla si accesibila recomandata atat pentru ingrijirea pielii, cat si pentru tratarea afectiunilor respiratorii.

Rasfatati-va in valuri de aburi in aceste moderne succesoare ale splendidelor bai romane.

Cand este vorba despre purificarea corpului, relaxare si eliminarea fortata a toxinelor, baia de aburi (baia turceasca), este cea mai buna terapie, folosita inca din antichitate. Baia de aburi foloseste aer ceva mai putin fierbinte, dar foarte umed si are un efect benefic asupra catifelarii si elasticitatii pielii.

Caldura delicata si umiditatea patrunzatoare va relaxeaza trupul, detensioneaza muschii si alunga grijile cotidiene. In acelasi timp, aburii curata fiecare por, lasandu-va pielea moale si fina, ca de bebelus.

Baia de aburi se recomanda pentru tratarea urmatoarelor afectiuni, si nu numai :

afectiuni circulatorii
obezitate
hipotiroidism
diabet zaharat
nevralgii si nevrite
Nu exista o cale mai buna pentru reintinerire, reimprospatare, renastere.
Atat in sauna cat si in baia de aburi, caldura deschide porii pielii, iar transpiratia creata indeparteaza impuritatile. Pielea dvs. ramane curata, supla si plina de sanatate, muschii se relaxeaza iar tensiunea si durerea este diminuata.
In baia de aburi a fost pus la dispozitia clientilor un furtun cu dus, care se va folosi pentru curatarea locului, inainte si dupa utilizarea baii !


www.facebook.com/banulbotosanean
www.banulbotosanean.ro