ALOCAŢIILE pentru copii SE DUBLEAZĂ

Plenul Camerei Deputaților a votat, miercuri, dublarea alocațiilor de stat pentru copii. Deputaţii au aprobat, cu unanimitate de voturi, majorarea alocaţiei de stat pentru copii de la 42 la 84 de lei. Camera Deputaților este forul decizional.

 

Deputaţii au aprobat, miercuri, cu unanimitate de voturi, amendamentul PNL privind majorarea alocaţiei de stat pentru copii de la 42 la 84 de lei.

Premierul Victor Ponta, prezent la votul final din Cameră, a anunţat că Guvernul va găsi pentru acest an resursele financiare necesare.

„Mi-am fac datoria, deoarece Guvernului nu i s-a cerut punctul de vedere şi nici nu s-a indicat sursa bugetară, să explic că impactul financiar, de aproape 900 milioane de lei, pentru acest an il vom acoperi cu siguranţă. O să vă rog, la intocmirea bugetului pe 2016, sa avem sprijinul Parlamentului pentru a gasi solutia ca aceasta masura sa ramana in vigoare. (…) Ne vom supune vointei suverane a Parlamentului, pentru acest an vom gasi resursele financiare si sunt convins ca veti sprijini la votarea bugetului pe 2016 resursele financiare ca sa nu fie o simpla promisiune”, a spus Ponta.

Citeşte mai mult pe RTV.NET

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)