Trei nume pentru aqua-parkul Cornişa. Tu pe care îl preferi?

Parcul de agrement Cornisa

Dăm singuri numele zonei de distracţie şi agrement de la Cornişa. Botoşănenii sunt consultaţi de autorităţi cu privire la numele pe care trebuie să-l poarte zona de agrement Cornişa, acolo unde municipalitatea a construit un parc de peste 68 milioane lei.

 

Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA), direcţia din cadrul Primăriei Botoşani care a preluat în administrare zona Cornişa, a lansat spre consultare publică acest proiect.

Cornişa Land, Cornişa Park şi Cornişa Aqua Park&Sport sunt cele trei nume puse în dezbatere pentru parcul care se va deschide în acest an.

În scopul alegerii numelui sub care se va promova „Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa Botoşani”, am decis să consultăm şi publicul asupra variantelor de nume pe care le avem în vedere. În incinta parcului vor putea fi desfăşurate activităţi recreative precum: înot, sărituri în apă de la tobogan, sărituri la trambulină, plajă, hochei,curling, patinaj pe gheaţă, patinaj pe role, tenis de câmp, minifotbal, plimbări cu bicicleta, river rafting, tubing, zona SPA&Welness, plimbări cu hidrobicicleta, plimbări în aer liber, terenuri de joacă pentru copii, skatepark, perete escalada, jocuri în spaţii special amenajate, concerte şi spectacole în amfiteatrul în aer liber”, este propunerea făcută de DSPSA.