Locul unic din Moldova: plajă, valuri, terase, shopping în duty free

0

Dacă aţi privi imaginile din galeria foto şi nu v-am spune unde sunt făcute aţi zice că sunt surprinse pe litoral, că sunt de la malul Mării Negre.

Dar nu, nu sunt de pe litoralul Mării Negre ci de pe malul Mării Nordului, pe malul acumulării Stânca-Costeşti de pe râul Prut.

Pe malul românesc al acumulării de apă Stânca-Costeşti, s-a amenajat o plajă cu terase şi o scenă pentru concerte. Investiţia este privată, realizată de Pansela Merticariu, în parteneriat cu Primăria oraşului Ştefăneşti, iar partea de entertainment este asigurată de Marius Honceriu.

Pentru regiunea istorică a Moldovei acest loc este unic, iar avantajul de a fi aproape de Vama Stânca oferă şi posibilitatea unei sesiuni de shopping în duty-free, parfumurile şi băuturile de lux fiind la preţuri foarte mici.

Din păcate, accesul dinspre Iaşi şi dinspre Botoşani se face pe nişte tronsoane de drum naţional de toată ruşinea, dar frumuseţea b_280_0_16777215_00_images_articles_mareastanca_marea_nordului2.jpglocului şi faptul că nu trebuie să conduci câteva ore bune pentru a ajunge pe plajă te fac să treci peste acest inconvenient.

  • Click to enlarge image marea nordului 1.jpg
  • Click to enlarge image marea nordului 6.jpg

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *