FOTO ”Hai la Botoșani!”. Participăm pentru prima dată la cel mai mare târg de turism din România

0

După succesul Fetelor din Botoșani pe Internet cu melodia ”Hai la Botoșani!”, Primăria municipiului reședință de județ participă pentru prima dată la cel mai mare târg de turism din țară.

Primarul Cătălin Flutur a postat pe contul său de Facebook imagini de la stadul municipalității la târgul de turism.”Promovăm Municipiul Botoșani la Târgul Național de Turism al României, organizat de Romexpo în perioada 16 – 19 noiembrie. Este pentru prima oară când Municipiul Botoșani participă la cel mai mare târg de turism din România. Mulțumesc colegilor de la CNIPT pentru implicare și pentru frumoasa organizare a standului”, a anunțat Cătălin Flutur.

Standul Botoșani la Târgul Național de Turism a fost amenejat de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică.Botoșani nu a putut să prezinte la cel mai mare târg de turism din țară informații despre Aquapark&sports Cornișa.

Alături de primarul Flutur la standul Botoșani au mai fost Florentina Ghiorghiță, directorul CNIPT, și celebrul ghid turistic Ionel Rusu.

Vizitatorii standului ”Visit Botoșani” au fost primiți cu colaci și plăcinte, cu imagini reper despre Botoșani, precum și cu informații prezentate într-un mod captivant de ghidul turistic Ionel Rusu. 

SURSA FOTO: Pagina de Facebook Cătălin Mugurel FluturNiciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *