VISIT #tradiții, #Eminescu, #Iorga, #Antipa, #Cucuteni, #Sf Gheorghe la Târgul de turism al României FOTO

0

În perioada 22-25 februarie are loc Târgul de turism al Românie, la Romexpo, Pavilion B2.

 

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din cadrul Primăriei municipiului Botoșani va fi prezent la cel mai mare târg de turism al României cu un stand în care va încerca să pună în valoare atracțiile turistice ale urbei.

 

Totodată, elemente tradiționale din ceramica Kuty și produsele tradiționale din trandafir cultivat la Botoșani de Mihaela Rusu vor fi elemente care vor încerca să-i atragă pe turiști la standul de prezentare al municipiului Botoșani.

 

 

 

Tradițiile locale, Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Grigore Antipa, cultura Cucuteni și Biserica Sf Gheorghe sunt punctele de atracție cu care CNIPT încearcă să atragă turiști în Botoșani, la care se adaugă cea mai veche biserică armenească din Europa și unul dintre cele mai bine conservate Centre istorice din țară.

2018 este primul an în care o mare agenție de turism a inclus municipiul Botoșani într-un circuit turistic destinat seniorilor.

Așa cum ne-a obișnuit, Consiliu Județean Botoșani nu va fi prezent la Târgul de turism al României nici în acest an, activitatea Centrului de Turism din cadrul CJ-ului fiind mai greu de elucidat decât multe mistere istorice.