FOTO Un conac boieresc transformat în pensiune a devenit un adevărat muzeu

0

Un pahar cu vin bun, bucate tradiționale naturale, muzică simfonică și încăperi transformate în muzeu.

 

Așa își așteaptă turiștii un conac boieresc tranformat în pensiune, un loc în care liniștea este la ea acasă și totul este natural.

 

Pe lângă atmosfera liniștită, aerul curat și alimentele naturale, la „Fată Verde” puteți descoperi mici fragmente din trecut.

  

”Întregul conac este un adevărat muzeu, cu obiecte tradiționale românești, unele cu vechimi de peste un secol. Vă invităm la o călătorie înapoi în timp prin aceste imagini”, este mesajul transmis de Ducu și Lidia Bucșinescu, proprietarii Pensiunii Fată Verde, din Șoldănești, județul Botoșani.

 

De la ceasuri și tablouri vechi, la mobilier și obiecte de decor vechi de peste un secol, la haine tradiționale păstrate cu sfințenie de zeci de ani, la sobe aproape la fel de vechi cât clădirea, totul ”acompaniat” de muzică bună, de calitate, așa cum le place proprietarilor să-și delecteze oaspeții.

 

 

 

Plimbări cu sania trasă de cai iarna sau cu caleașca vara, alături de mâncare obținută în cel mai natural mod, toate acestea fac din Pensiunea Fată Verde un loc în care tot vrei să te întorci pentru a te armoniza cu natura.

 

 

loading…