Visit Botoșani

Gașca ZURLI revine la Botoșani! Casa Zurli, o nouă producție marca Zurli despre educație prin joacă

Bucurie pentru toți copiii din Botoșani și județele vecine. Gașca ZURLI revine la Botoșani cu un nou spectacol.

 

✅ 13 aprilie, ora 17.00 – BOTOȘANI – SALA SPORTURILOR ELISABETA LIPA ✅

BILETE ➡️➡️ https://www.bilete.ro/gasca-zurli-casa-zurli/gasca-zurli-casa-zurli-13-apr-2019-h-1700/

De data aceasta învățăm cum să apreciem lucrurile pe care le avem și să ne respectăm casa și regulile după care funcționează bine orice familie din România. Primul exemplu, Casa Zurli!

 

 

 

loading…

Gașca Zurli îi invită pe toți copiii din România în Casa Zurli, cea mai veselă și colorată căsuță din lume. Cine vrea să intre în căsuța Zurli trebuie să spună parola: Bucurie! Și ușa ei magică se deschide numaidecât.

Casa Zurli leste un spectacol care împletește armonios ideea că spiritul unei case se află în inimile celor care o locuiesc, că atunci când facem curățenie în case facem curat și în mintea și sufletele noastre, că armonia este o muncă de echipă care implică fiecare membru al familiei. Iar atunci când reușim să găsim echilibrul între toate acestea, viața noastră este mai frumoasă! Cea mai nouă producție marca Zurli aduce cântece nou-nouțe prin care cei mici învață să fie responsabili, jucându-se.

Aflăm împreună cu Fetița Zurli și prietenii din Gașcă cum facem să trăim în armonie, pace și iubire într-o casă, trecând peste micile tentații care ne fac să creăm haos. În Casa Zurli, fiecare are spațiul lui de care se îngrijește și are un rol foarte important, pe care se străduiește să îl ducă până la capăt.

Casa Zurli este plină de povești frumoase care abia așteaptă să fie spuse, scrise cu grijă și dragoste de Mirela Retegan. O producție plină de culoare care aduce în prim plan valori importante pentru copii și părinți.

 

 

Loading…

Primăvara aceasta, Casa Zurli își deschide ușa pentru cei ce îi trec pragul. Gașca Zurli ajunge în lunile martie și aprilie 2019 în 11 orașe din România, în căutare de căsuțe și familii Zurli.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

 

 

13 aprilie, ora 17.00 – BOTOȘANI – SALA SPORTURILOR ELISABETA LIPA

PREȚ BILETE

Categoria 2 – 45 lei
Categoria 1- 90 lei
Categoria VIP- 200 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli )

 

INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

Atenție, se filmează!

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile pe www.zurli.ro.