Abia deschis, cel mai mare aquapark&sports din Moldova atrage un gigant francez. Primul mare eveniment anunțat la Cornișa

0

La sfârșitul lui decembrie 2018 s-au deschis patinoarul acoperit și terenurile de sport acoperite, a urmat pista pentru bikeri, rolleri și skateri, pe 14 februarie bazinele de înot acoperite cu tobogane și impresionanta zonă de SPA, iar în martie este deja anunțat primul eveniment major.

 

Un gigant francez din domeniul comerțului cu articole sportive va organiza primul mare eveniment la Aquapark&sports Cornișa din Botoșani, cea mai importantă atracție de agrement pentru turiștii din Bucovina și toată Moldova.

Decathlon aduce la Parcul de distracții Cornișa doui super-antrenori, Mădălina și Flavius Predoi, de la HomeTraining.

 

 

 

 

loading…

Adunare pentru Mișcare pleacă in turneu! 🚙🌎

Madalina Predoi și Flavius Predoi, cei doi antrenori de la HomeTraining.Tv, vin pe 17 martie în Botoșani, la Cornisa Aquapark & Sports Botosani pentru două sesiuni gratuite de cardio training.

 

Hai să ardem împreună peste 4️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ de calorii și să redescoperim bucuria de a face sport!

Participă gratuit la sesiunile de antrenament și vino să redescoperim bucuria de a face sport! 💪

 

Loading…

 

 

🔝 În fiecare oraș vom avea cel puțin un invitat special dintre: Anca Mihăilescu, Cristi Geamăn, Monica Roşu, Cristina Nedelcu, Damian Feurcio George, Mirel Drăgan, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Cristi Pulhac, Yamato, Iulian Angelescu, Ștefan Floroaică, Alina Pană, Mariana Nenu.

 

👇 Pentru a vedea când ajungem în celelalte magazine și pentru înscrieri intră pe:

https://sfaturi.decathlon.ro/adunare-pentru-miscare”, este anunțul făcut de gigantul francez Decathlon.

 

După sesiunile gratuite de cardio training, participanții vor putea face recuperare în piscinele acoperite de la Cornișa și în zona de SPA-wellness. 

Încă nu există o zonă de food amenajată, ci doar spațiul în care se poate mânca. Dar puteți face comandă de orice vreți, fără a mai sta la rând, la La StradaTea Time, Casa Lux sau Cherry.

 

FOTO O NOUĂ ATRACȚIE PENTRU TURIȘTII DIN BUCOVINA. SE DESCHIDE CEA MAI MARE PISCINĂ ACOPERITĂ CU TOBOGANE DIN MOLDOVA

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *