Visit Botoșani

FOTO Botoșani impresionează cu stand integral Aquapark&sports Cornișa la Târgul de Turism al României 2019

De astăzi până la sfârșitul săptămânii are loc Târgul de Turism al României, iar Botoșani merge pentru prima dată cu o atracție unică la nivel regional cu care vrea să atragă turiști.

Primăria Botoșani, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, încearcă să ”rupă gura târgului” la târgul de turism prin promovarea unei destinații pe care puțini români cred că se poate afla în acest colț de țară.

Un stand eminamente axat pe promovarea Aquapark&sports Cornișa este cartea pe care municipalitatea mizează tot succesul pentru a începe să conteze în piața numită turism.

 

 

 

loading…

HAI LA BOTOȘANI, în pavilionul B2, la Romexpo -București !!!

E prea departe? Încercați o aventură! Sunteți stresați? Botoșani este orașul cu cea mai mare suprafață de spațiu verde pe cap de locuitor din România (conform Normelor Uniunii Europene), fără poluare sonică.
Dornici de cultură? Amintiți-vă că aici este leagănul marilor genii culturale ale României: Eminescu, Enescu, Iorga, Luchian.
Astăzi, în Botoșani funcționează Teatru, Filarmonică, Teatru de copii și tineret, muzee, săli de expoziții. Botoșani, oraș cosmopolit! Centrul vechi al orașului este o îmbinare a stilurilor arhitectonice antebelice și interbelice, rezultat al osmozei dintre locuitorii de etnii și religii diferite. Inedit, turul armenesc și turul evreiesc al orașului.
Traseu ecumenic? Încercați Botoșani: biserici și mănăstiri aparținând tuturor religiilor. Sunt monumente istorice unice în Europa ca vechime și arhitectură!
Hai la Botoșani, unde vei găsi cel mai mare parc de agrement turistic și sportiv din Moldova: ”Cornișa Aquapark & Sports”. Intră în lumea fascinantă a divertismentului ce îți va satisface pe deplin imaginația, ajutându-te să ai o zi perfectă de relaxare indiferent de anotimp. Vei avea de ales între: piscină acoperită, bazin olimpic, bazine pentru copii și tobogane; SPA, saune de diferite tipuri, hammam și masaj; patinoar artificial; curling; terenuri de sport pentru minifotbal, handbal și tenis de câmp; amfiteatru în aer liber; lac cu bărci; râu artificial pentru rafting; piste pentru bicicliști; loc amenajat pentru skateboard; perete pentru escaladă; zone food- court; locuri de joacă pentru copii pe categorii de vârstă și pentru copii cu dizabilități.



Loading…