Știri locale Visit Botoșani

Super concert LINO GOLDEN, MC SO, DG Mercore, Sasha Letty, Nicu Paleru și un robot pe scenă la Aquaparkul Cornișa 

Cel mai tare festival al toamnei în regiunea Moldovei va avea loc la Botoșani la Aquaparkul Cornișa și va transforma municipiul într-un pol de atracție atât pentru moldoveni, cât și pentru basarabeni prin numele celor care vor concerta. 

”Cotnari și prietenii” se va desfășura în perioada 20-22 septembrie și este ultimul mare eveniment al toamnei în zona Moldovei, festivalul organizat de Asociația Pro Event Moldova la Aquaparkul Cornișa din Botoșani. 

Marius Honceriu a declarat că vor fi mai multe premiere locale, dar și două premiere naționale la acest festival care îmbină muzica populară cu cea aflată în cea mai mare vogă în această perioadă printre tineri, alături de vin Cotnari și multe feluri de mâncare pe toate gusturile. 

 



 

PROGRAM

VINERI va fi o seară a muzicii de petrecere cu Nicu Paleru, trupa Los Anonimos și Ionela Prîsniac, totul începând la ora 17.00. 

SÂMBĂTĂ, de la ora 17.00, va fi ziua dedicată tineretului, atât prin muzică, cât și prin vinul ZAZ de la Cotnari. Pe scena de la Cornișa vor cânta Lino Golden, MC So, DG Mercore, Tony Sacs, animatoare de la clubul Gossip Costinești și un robot pentru evenimente. 

DUMINICĂ, de la ora 15.00, va începe cu folclor și va încheia cu muzică de club. totul începe cu Diana Sârbu, Nicu Mâță, Dan Doboș, Mariana Ichim și se încheie cu Diana Rotaru, din Republica Moldova, și în premieră în România Sasha Letty, tot din Basarabia. 

 

 



 

 

Marius Honceriu, Pro Event Moldova

”Rupem tiparele în ceea ce privește un concert în aer liber prin faptul că îl vom avea pe Lino Golden, care este un fenomen al tinerilor din ziua de azi,  pe MC SO, DG Mercore care au fost în cele mai tari cluburi de pe litoralul românesc, și pe Diana Rotaru și Sasha Letty, aceasta având concert în premieră în România. Apoi vom avea o premieră pe plan local, vom avea animatoarele clubul Gossip din Costinești și un robot pentru petreceri, ceva nou”, a declarat organizatorul Marius Honceriu, de la Pro Event Moldova. 

”Cotnari și prietenii” este organizat de Pro Event Moldova în colaborare cu Primăria municipiului Botoșani și Aquaparkul Cornișa.