Se montează patinoarul și scena pentru cel mai tare festival de iarnă: Moldo Winter Kiss

0

Cunoscutul organizator de evenimente Marius Honceriu aduce în județul Botoșani cel mai tare festival de iarnă. 

Totul va începe pe 30 noiembrie în orașul Flămânzi și se anunță a fi cel mai tare festival de iarnă pe timpul week-end-urilor din toată regiunea. 

Honceriu aduce la Flămânzi un patinoar în aer liber, o scenă de spectacole, multe concerte și parteneriate cu diferiți producători. 

  

 

 

”Work în progres – stadionul Orașului Flămânzi. Din 30 Noiembrie – Moldo Winter Kiss – festival de iarna 2019-2020….lucrări de montaj la patinoar și scena de spectacole…. La doar – 4 grade”, a postat Marius Honceriu pe contul său de Facebook. 

 

Așa cum ne-a obișnuit, Honceriu va organiza la Moldo Winter Kiss cele mai tari concerte din regiune, cu mai multe genuri de muzică, foarte multe concursuri cu premii, și cu o promovare din partea Kiss FM de care va beneficia tot județul. 

 

Este pentru prima oară când în zona de Sud a județului se organizează un astfel de festival al iernii cu patinoar, scenă de spectacole, muzică și concursuri, publicul țintă fiind format atât din botoșăneni, cât și din localitățile din județul Iași aflate la granița cu Botoșani. 

Sursa foto: Contul de Facebook al lui Marius Honceriu

  

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *