Administrație Știri locale Visit Botoșani

”Bijuteria” de la Botoșani a cucerit toată țara. Primarul Flutur, premiat pentru Aquapark-ul Cornișa

Investiția care a pus municipiul Botoșani pe harta turistică a României, prin care s-a construit de la zero cel mai mare parc de distracții din Nordul țării, cu aquapark, patinoar acoperit, râu de rafting, terenuri de sport, zonă SPA, a primit primul premiu la nivel național. 

 

Primarul Cătălin Flutur a reprezentat Botoșani la Gala Asociației Municipiilor din România. 

 

Primăria Botoșani a mers cu Parcul de distracții Cornișa la această gală la care a avut concurență serioasă prin investițiilor celorlalte municipii din țară. 

 

 



 

”Dragii mei, sunt bucuros să vă anunț că, în această seară, Municipiul Botoșani a primit din partea Asociației Municipiilor din România premiul de excelență pentru promovarea culturii, turismului și sportului, pentru obiectivul Parcul de agrement turistic și sportiv „Cornișa”.

Este o recunoaștere națională a rezultatului spectaculos al eforturilor noastre de a pune Botoșanii, cu ajutorul complexului de la Cornișa, pe harta turistică a României.

Ca botoșăneni, putem să ne mândrim cu bijuteria de la Cornișa, apreciată, iată, de întreaga țară”, a postat Cătălin Flutur.

Parcul de distracții Cornișa ar putea duce la dezvoltarea industriei HoReCa prin atragerea de turiști datorită ofertei unice în zona de Nord a țării, dar și prin atragerea de turiști din Ucraina și Republica Moldova.