Visit Botoșani

Unul dintre cele mai frumoase sate ale țării, premiul special din partea ANTREC la Târgul de Turism al României

Mănăstirea Vorona Sursa: Facebook Comuna Vorona
Mănăstirea Vorona
Sursa: Facebook Comuna Vorona

Satul din județul Botoșani considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din țară, care a primit mai mulți ani titlul de ”satul cultural al României”, a primit un nou premiu. 

 

Astfel, Centrul de informare turistică Vorona, județul Botoșani, a primit ”Distincție de apreciere” pentru promovarea patrimoniului botoșănean prin participarea la Aniversarea ANTREC 25 ani de activitate. 

ANTREC România şi revista “Vacante la ţară” au decernat premiile Margareta de Aur în cadrul conferinţei “Turism Responsabil în România: poveştile noastre”, cu ocazia Târgului de Turism al României.

 

 



 

 

”Am premiat proprietarii de pensiuni şi structuri turistice, profesionişti, firme şi asociaţii ce activează în acest domeniu al turismului şi care au avut rezultate remarcabile în a menţine la un nivel ridicat calitatea serviciilor sau ne-au surprins cu elemente de noutate. Ajunsă la cea de a treia ediţie, Conferinţa“Turism Responsabil în România: poveştile noastre” este organizată de Fundaţia Amfiteatru şi Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România (AJTR),cu atât mai mult cu cât Organizația Mondială a Turismului (UNWTO) a declarat 2020 „Anul Turismului Rural””, au precizat organizatorii.

Peștera Cuviosului Onufrie, comuna Vorona