Știri locale Visit Botoșani

Amfiteatrul de la Cornișa devine centrul culturii. După Teatru, Filarmonica se mută în cel mai mare parc de distracții din regiune pe timpul verii

Sursa foto: www.cornisaparc.ro
Sursa foto: www.cornisaparc.ro

La inițiativa Managerului MIHAI SÎRBU şi a Impresarului Artistic, C. LIVIU SORINEL, Filarmonica „George Enescu” din Botoşani propune publicului larg, în actualul context şi cu respectarea normelor sanitare şi organizatorice în vigoare, un program-proiect special pentru aceastã varã, de „REAPROPIERE SOCIALà ŞI TERAPIE PRIN MUZICÔ!

Cu sprijinul Primãriei Municipiului Botoşani şi Consiliului Local, concertele vor avea loc în Amfiteatrul parcului de agrement de la Cornişa, în parteneriat cu acesta, realizat prin amabilitatea Domnului Eugen Cristian Țurcanu, directorul general al DSPSA.

Repertoriul verii va fi unul diversificat iar soliştii invitați în concertele filarmonicii vor fi mulți, de notorietate artisticã şi diferite genuri muzicale.

 



 

 

 

 

De la cea simfonicã clasicã la acompaniament pentru solişti de operã şi operetã, de la piese muzicale de largã popularitate la valsuri şi tangouri argentiniene, de la muzicã de divertisment din coloane sonore cinematografice celebre(muzicã din filme) la acompaniament pentru solişti de pop, muzicã uşoarã şi pop rock, filarmonica vã propune o varã „rãcoroasã” în serile de Vineri, cu începere de la ora 19.00, în Amfiteatru!

De asemenea, intenționãm sã susținem ocazional concerte gratuite pe Pietonalul Unirii cât şi în foişorul din centrul parcului „Mihai Eminescu” cu orchestra de suflãtori(fanfara) în zilele de Sâmbãtã sau Duminicã, cât şi cu alte formule de orchestrã precum şi alți solişti/formații/muzicieni ce vor fi invitații Filarmonicii!

Detalii despre programul instituției precum şi alte amanunte despre spectacolele ce vor fi programate le veți putea gãsi curând pe adresa noastrã oficialã

www.filarmonicabotosani.ro

 

cât şi pe pagina de Facebook- Filarmonica Botoşani.

 

Sursa: Contul de Facebook Liviu Sorinel