Federovici s-a lăudat cu cel mai mare buget pentru drumurile județene. Macaleți vorbește de fonduri insuficiente

0

La începutul anului, pesediștii botoșăneni se lăudau că Guvernul lor a dat județului Botoșani cei mai mulți bani la drumurile județene. Acum, confruntat cu realitatea din județ, pesedistul Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani, vorbește de fonduri insuficiente și anunță că a cerut la trei ministere aproape 16 milioane lei în plus pentru drumurile din județ din cauza stării în care se află.

CJ a transmis un comunicat de presă prin care anunță că:

Având în vedere atât starea precară a drumurilor judeţene şi degradările evolutive ale acestora, cât și sumele insuficiente alocate în ultimii ani pentru execuţia lucrărilor de întreţinere şi reparare pe toate tronsoanele afectate, Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, a făcut demersuri către Ministerul Finanțelor Publice,  Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și Ministerul Transporturilor, pentru  suplimentarea bugetului aferent drumurilor județene.

„Am solicitat suplimentarea bugetului cu suma de 15.940.330 lei. Îmi doresc ca până la venirea iernii să intervenim pe cât mai multe tronsoane și sunt convins că parlamentarii botoșăneni mă vor sprijini în acest demers. Lucrările vizate: plombarea gropilor, turnarea covoarelor asfaltice se vor face pentru a se circula în condiții de siguranță pe drumurile județene.”, a declarat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *