Administrație

Mega-realizare a lui Macaleți în județ în anul cu cel mai mare buget pentru drumuri: ZERO kilometri de covor asfaltic

Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani
Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani

Într-un an în care PSD și Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani, s-au lăudat că județul a primit cel mai mare buget din țară pentru drumurile județene, realitatea este dezastruoasă pentru botoșăneni ca viață, pentru politicienii PSD ca imagine.

 

La începutul anului ni se spunea că drumurile județene din Botoșani au primit cei mai mulți bani din țară. Realitatea din județ însă îi contrazice total pe politicienii actuali de la putere.



 

Cătălin Georghian, directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri, a declarat că în acest an nu a fost turnat nici măcar un kilometru de covor asfaltic în județ și că banii au fost cheltuiți pe plombări.

 

”Nu am turnat covoare asfaltice anul acesta, am făcut doar plombări. Suma totală pentru plombări a fost de 2 milioane de lei”, a declarat directorul DJDP.

 

În anul cu cei mai mulți bani pentru drumuri județene s-au făcut doar plombări, niciun kilometru de covor asfaltic.

În tot acest timp, autoritățile județene din Prahova, spre exemplu, nu s-au lăudat cu sumele primite, dar au asfaltat 56 de kilometri de drum cu 7 milioane lei.



Dacă autoritățile din Prahova ar fi condus CJ-ul din Botoșani, care acum este condus de Costică Macaleți, ar fi asfaltat cu covor asfaltic nou mai bine de 20 de kilometri de drumuri județene.

Majoritatea din Parlament este condusă de PSD, Guvernul este al PSD, județul Botoșani a dat 7 parlamentari PSD-ului și doar doi PNL-ului, Consiliul Județean este condus cu majoritate confortabilă de PSD, președintele CJ este al PSD, iar botoșănenii primesc ZERO kilometri de asfalt pe drumurile județene într-un an.