Administrație

VIDEO Daniela Lozneanu, noul subprefect al județului,  spune că a pus-o Dumnezeu în funcție, nu PSD

Dana Lozneanu, noul subprefect al județului Botoșani
Dana Lozneanu, noul subprefect al județului Botoșani

Funcția de subprefect a județului rămâne la PSD, doar că s-au schimbat doamnele care o ocupă.

Daniela Lozneanu, care până acum a fost inspector șef adjunct la ITM, este noul subprefect al județului Botoșani. Aceasta a fost învestită în funcție marți dimineață, de la nivel central fiind prezent cms. Mihai Chirica, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

 

În fața întregii audiențe formată din prefectul Dan Șlincu, primarii din județ, șefi de instituții publice și conducerea Consiliului Județean, noul subprefect a spus că este o zi emoționantă pentru ea și că va fi un om al dialogului.

În fața presei, noua doamnă subprefect a spus că nu a fost pusă de PSD în funcție ci de … Dumnezeu.

”Au fost oameni care au avut încredere în mine. Până la această vârstă fiecare etapă pe care am parcurso a fost cu foarte multă muncă, nu am primit nimic până acum fără să muncesc mult. Unora o să li se pară bizar, hilar, dar lucrurile nu se întâmplă în virtutea inerției, ci atunci când hotărăște EL, iar EL probabil a hotărât ca la acest moment eu să ajung la un alt nivel. EL, Tatăl Ceresc! SĂ nu uităm că cel de sus ne păstorește zilele”, a declarat Daniela Lozneanu.

 

Întrebată de presă dacă a fost întrebată de cineva dacă își dorește această funcție, Lozneanu a spus că a fost întrebată cu mai mult timp în urmă, dar a refuzat să spună cine i-a propus funcția.

Până acum, Lozneanu a lucrat la mai multe cabinete ale parlamentarilor PSD, același partid i-a oferit funcția de director al fostului Sanatoriu Guranda, după care pe cea de adjunct al ITM.