Administrație

Licitație de 7,2 milioane lei pentru utilități, alei și locuri de parcare în cel mai nou cartier de locuințe

O licitație cu o valoare estimată la 7,2 milioane lei va avea loc în data de 17 septembrie pentru racordarea la utilități, amenajarea de alei de acces auto și pietonale, locuri de parcare în cel mai nou cartier din municipiul Botoșani.

Licitația va fi organizată de Primăria Botoșani cu fonduri bugetare pentru racordarea la utilități a noului cartier ANL de pe Șoseaua Iașului.

Acesta este al cincilea cartier cu locuințe ANL construit în Botoșani, după Bucovina, Cișmea, zona Bazar și Alba Iulia.



 

 

Pentru punerea in functiune a celor 132 de unitati locative este necesara viabilizarea terenului pe care se afla aceste locuinte din punct de vedere al dotarilor tehnico-edilitare. Ca urmare se solicita executia urmatoarelor lucrari: a.Sistematizare verticala (lucrari de alei si infrastructura de rezistenta). b.Drumuri de incinta si trotuare. c.Parcări. d.Utilităţi: apă-canal, reţele electrice şi gaze naturale. Pentru realizarea acestor lucrări de dotări tehnico-edilitare si racorduri utilitati este necesara executarea în baza Proiectului tehnic întocmit de SC NORD PROIECT SA Botoşani, pus la dispozitie de catre achizitor, se arată în anunțul licitației organizată de Primăria Botoșani.

 

loading…