Administrație

Flutur vrea să se împace cu psd-iștii printr-o masă la restaurant plătită de Primărie pentru politicienii PSD și PNL

Mare împăcare între PSD și PNL de Ziua Centenarului Marii Uniri pe banii Primăriei Botoșani.

Primarul Cătălin Flutur a anunțat că va invita la o masă festivă la restaurant toți politicienii de frunte ai PSD și PNL pentru ”conciliere” în numele Zilei Naționale și a Centenarului Marii Uniri.

Asta în municipiul în care în iulie se anunța că nu mai sunt bani de iluminat public, iar prima ninsoare a prins autoritățile fără material antiderapant în depozite, în localitatea în care în anul Centenarului Marii Uniri pesediștii și liberalii s-au certat ca la ușa cortului.

 

loading…

Marea împăcare dintre Flutur&PNL cu rivalii de la PSD se va face în anul în care la nivel local s-a construit un sens giratoriu din plastic, cel de la intersecția Primăverii cu George Enescu, în rest nimic.

 

”Vom încerca să oferim o masă festivă pentru toată lumea și ne dorim ca acest 1 Decembrie să fie un semnal din partea noastră pentru conciliere și unire. Toți într-un singur gând pentru România! O masă festivă la un restaurant, 100 de persoane, toți parlamentarii, consilierii locali, județeni, șefi de instituții. Cineva trebuie să facă și lucrul acesta și am decis să o facem noi”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

Loading…