Administrație

Federovici șochează după haosul de la prima zăpadă: Urban Serv era pregătită. Circul făcut de primarul Flutur are multe conotații

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a făcut declarații șocante, la Somax TV în emisiunea Jocul Puterii moderată de Sorin Andronache, față de haosul total în care s-a aflat municipiul reședință de județ la prima ninsoare, atunci când compania Urban Serv a fost prinsă total nepregătită.

Liderul PSD a spus că primarul liberal Cătălin Flutur a făcut circ politic pe această temă și că Urban Serv era pregătită, doar că directorul social-democrat Simion Drelciuc nu a știut să comunice asta.

 

Loading…

”Cetățenii municipiului trebuie să știe că acel circ pe care l-a făcut primarul Flutur are foarte multe conotații. Urban Serv era pregătit la momentul respectiv. Conducerea nu a știut să comunice corect și asta i-am și reproșat domnului director. Poate a fost un moment mai tensionat în Urban Serv anul acesta, dar sper să fi trecut și noul Consiliu de Administrație să-și intre în drepturi, conflictele să înceteze și lucrurile să intre pe un făgaș normal”, a declarat Doina Federovici.

 

 

loading…

Afirmațiile făcute de Federovici sunt șocante având în vedere că tocmai directorul Urban Serv, social-democratul Simion Drelciuc, a declarat că firma nu are pe stoc material antiderapant pentru că nu a finalizat licitația, iar străzile municipiului au fost blocate la propriu de prima zăpadă a iernii pentru că Urban Serv nici măcar utilajele de deszăpezire nu le-a trimis pe teren.

Mai mult decât atât, la câteva zile după prima ninsoare zeci de persoane au ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor pentru că și-au rupt picioarele la propriu pe trotuarele și străzile din Botoșani pentru că era gheață.