Administrație

VIDEO Noul șef al irigațiilor din județ este un fost șef de proiect la Elsaco și fost șef la compania de apă a județului

Prefectul Dan Șlincu și inginerul Liviu Ștefan, noul director al ANIF Botoșani

Inginerul Liviu Ștefan este noul șef al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare Botoșani, ocupând funcția de director ajunct. Acesta a fost prezentat de prefectul Dan Șlincu, cel care a anunțat că numirea lui Ștefan s-a făcut pentru o perioadă de șase luni.

Liviu Ștefan a fost șef al departamentului de investiții din compania de apă a județului, iar în ultimii ani a fost șef de proiect în gigantul Elsaco. Ștefan vine la șefia ANIF după peste 20 de ani în care instituția a fost condusă de Florin Asftei.

Loading…

 

”Diferențele salariale între privat și stat nu mai sunt atât de mari”, a declarat Liviu Ștefan în explicația plecării din privat către stat.

”Nu sunt membru de partid, am fost considerat omul potrivit la locul potrivit”, a explicat Ștefan alegerea sa în funcția de director al ANIF Botoșani.

Acesta a precizat că în funcție de cum vor fi cele 6 luni de interimat la șefia ANIF se va gândi dacă se va înscrie la concursul pentru post.

 

 

loading…