Administrație

Olguța a stat doi ani și nu a făcut nimic în direcția asta. Botoșăneanul Budăi scapă de drumuri persoanele cu amputații

Marius Budăi, ministrul Muncii

Botoșăneanul care a înlocuit-o pe Olguța face mai multe ca olteanca la Ministerul Muncii.

Botoșăneanul Marius Budăi, Ministrul Muncii,  a lansat în dezbatere publică un Ordin de ministru care ar fi trebuit dat de foarte mulți ani, atât de PSD, cât și de PDL și PNL.

Ministerul Muncii și Justiției Sociale lansează în dezbatere publică un proiect de Ordin de ministru potrivit căruia persoanele care suferă amputații să beneficieze de certificat permanent de încadrare în grad de handicap, astfel încât să nu mai fie chemate periodic la comisiile de evaluare.

 

 

 

loading…

Loading…

Proiect de Ordin comun privind modificarea și completarea anexei la Ordinul ministrului muncii, familiei şi egalităţii de şanse şi al ministrului sănătăţii publice nr. 762/1.992/2007 pentru aprobarea criteriilor medico-psihosociale pe baza cărora se stabileşte încadrarea în grad de handicap

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu privire la acest proiect de act normativ, pot fi transmise la adresa de e-mail: dezbateri@mmuncii.gov.ro , în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site, respectiv 26.02.2019-07.03.2019.

 

La România TV, ministrul Budăi a precizat că de această modificare ar putea beneficia și insulino-dependenții.

 


””