Administrație

Proiecte pentru modernizarea integrală a Liceului Bucecea, a Școlii nr.1, urmează cererea de finanțare și pentru o creșă





Șantierul grădiniței cu program prelungit din Bucecea

Primăria Bucecea a solicitat la nivel național fonduri pentru două investiții mari în infrastructura școlară, iar una dintre ele este pe lista sinteză, adică a proiectelor care vor primi finanțare.

Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea, a declarat că noile proiecte vin ca o continuare a politicii locale pentru promovarea investițiilor în învățământ.

Bucecea vrea să își dezvolte învățământul liceal pentru meserii căutate în județ și în regiune, dar și pentru meserii ale viitorului, cum ar fi cele în domeniul IT.



 

”Educația stă la baza societății noastre și pentru noi, ca administrație publică locală, întotdeauna am aut o aplecare spre investițiile din educație. Am depus un proiect de finanțare și am intrat pe lista sinteză pentru renovarea Liceului Tehnologic Bucecea în integralitate, la fel și pentru Școala nr. 1”, a declarat primarul Angel Gheorghiu.

Proiectul de modernizare a Liceului Tehnologic Bucecea prevede și dotări de ultimă generație.

În momentul de față, în Bucecea se construiește o școală cu clasele I-VIII și o grădiniță cu program prelungit, dar și o bază sportivă care va putea fi folosită de elevii din oraș.

 

&nbsp