Agricultură

Lucian Trufin: “Ministrul Petre Daea a salutat și apreciat prezența la Indagra a producătorilor uniți sub sigla Produs din Botoșani”

Senatorul Lucian Trufin, secretar al Comisiei pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Dezvoltare Rurală a participat miercuri, 31 octombrie 2018, în incinta centrului expozițional Romexpo din București la deschiderea  Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2018, târg la care  participă, în calitate de expozanți, peste 550 de companii din 25 de ţări, dintre care mai mult de 380 din România.

“Indagra reprezintă cel mai mare târg de produse și echipamente din domeniul Agriculturii însă cuvântul cheie este Promovare. Aici vin producători interesați să-și promoveze tehnologiile și produsele cu speranța extinderii propriilor afaceri și intrarea pe noi piețe de desfacere. Prezența la o astfel de manifestare reprezintă conștientizarea faptului că fără promovare, fără informare asupra evoluției pieței agroalimentare dar și a tehnologiei la zi în domeniul agricol este foarte greu să crești o afacere în acest domeniu. Mă bucură faptul că producătorii din județul nostru uniți sub egida Produs din Botoșani sunt prezenți la acest eveniment”, a declarat senatorul Lucian Trufin.

În fapt, Indagra 2018 reprezintă cel de-al doilea eveniment de profil după Târgul Agralim de la Iași la care producătorii, membri ai asociației Produs din Botoșani, au fost prezenți.

“Un moment deosebit pentru mine a fost vizita domnului ministru Petre Daea la standurilor producătorilor botoșăneni. Ministrul a apreciat calitatea produselor i-a felicitat și încurajat pe producătorii botoșăneni să continue pe calea asocierii și să-i atragă prin exemplul lor pe cât mai mulți fermieri să-și promoveze munca sporind astfel șansele fiecăruia de a-și extinde propria afacere”, a mai declarat senatorul botoșănean.