Economic

Iftime, noul președinte al Camerei de Comerț: În câteva luni propun un plan de acțiuni

Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al Elsaco
Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al Elsaco

Omul de afaceri Valeriu Iftime, noul președinte al Camerei de Comerț și Industrie Botoșani, a declarat că în noua calitate va încerca să găsească modalități prin care această entitate să ajute mediul de afaceri.

 

Iftime, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din județ, președinte al Consiliului de Administrație al Grupului Elsaco, a fost ales președinte al Camerei de Comerț de ceilalți business-mani prezenți în Adunarea Generală a Membrilor.



”Am luat o sarcină și încerc să văd care este rolul, rostul și cum poate ajuta Camera de Comerț mediul de afaceri botoșănean. Sunt în discuții cu președinți de Camere din România, ele sunt care funcționează și care au un rol, sunt camere care nu au rol, poate așa cum am avut și noi până acum. Sper să mă dumiresc în câteva luni, după care să propun un plan de acțiuni să se vadă un rezultat. Dacă nu o să pot o să demisionez că nu stau să mă aflu în treabă pentru că nu îmi trebuie nicio funcție”, a declarat Valeriu Iftime.

Business-manul Valeriu Iftime are afaceri de 125 milioane lei doar prin firma Elsaco Electronic, este principalul finanțator al echipei de fotbal FC Botoșani, mai deține Conacul Zăiceiști, Pensiunea și herghelia Cai de Vis din Vârfu Câmpului, o pensiune în Voroneț.